Zwanenburg: Groot politie onderzoek bij bedrijf (update)

EvL_Zwanenburg (13)Zwanenburg, 3 november 2015 – De politie doet een onderzoek bij een bedrijfsgebouw aan de Werenweg. Het terrein wat op het industrieterrein staat is volledig afgezet met politielint. Zwaar bewapende agenten van een speciale politie-eenheid houden in kogelwerende vesten de omgeving in de gaten. Verdachte voertuigen worden gecontroleerd.

Binnen de afzetting doet de politie onderzoek in het gebouw. Ook lopen er mensen in een legeruniform.

Volgens de politie doet het overvallenteam onderzoek in het pand vanwege een “lopend politieonderzoek”. Ook is er onderzoek gedaan bij panden in Noordwijk en Den Haag.

De politie is het pand in alle vroegte binnengevallen, met een shovel zijn de grote roldeuren geforceerd.

Zwanenburg – Bij twee invallen in Den Haag, twee invallen in Noordwijk en één inval in Zwanenburg zijn dinsdag in totaal vier verdachten aangehouden. De verdachten zitten in beperking en mogen alleen contact met hun advocaat hebben.

De invallen werden gedaan in een lopend onderzoek van het overvallenteam van de Politie Noord-Holland. Het overvallenteam van de politie is een speciaal team van politiemensen wat zich bezig houdt met het onderzoeken van overvallen.

De politie doet verder geen inhoudelijke mededelingen lopende het onderzoek. Op een later moment zal de politie met resultaten en meer informatie komen.

Fotografie: Eric van Lieshout Video: Michel van Bergen

EvL_Zwanenburg (1) EvL_Zwanenburg (5) EvL_Zwanenburg (11) EvL_Zwanenburg (12) EvL_Zwanenburg (13) EvL_Zwanenburg (14) EvL_Zwanenburg (15) EvL_Zwanenburg (16) EvL_Zwanenburg (17)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?