Hoofddorp: Fietsster aangereden door automobilist zonder rijbewijs (UPDATE)

Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJwegHoofddorp, 16 januari – Op de IJweg is vrijdagmiddag een fietsster gewond geraak bij een ongeval. De vrouw fietste op het Sparresholmpad en probeerde de IJweg over te steken toen ze aangereden werd door een personenwagen, die haar geen voorrang gaf.

Met een flink smak kwam de vrouw op de grond terecht. Omstanders boden direct hulp aan de vrouw. Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoek het ongeval om de toedracht te achterhalen.

De bestuurder is door de politie aangehouden en naar het bureau overgebracht, hij had geen rijbewijs.

Op dit stukje worden veel fietsers aangereden, automobilisten vergeten hier voorrang te verlenen.

Update: 17-01-2015 | 13:02 (politie persbericht)

Hoofddorp – Op vrijdagmiddag omstreeks 13.10 uur raakte een 70-jarige vrouw uit Hoofddorp gewond bij een aanrijding op kruising van de IJweg en de Sparresholm.

De vrouw fietste over de Sparresholm, terwijl op de IJweg een 43-jarige man uit Groningen in een personenauto aan kwam rijden. Op de kruising kreeg de vrouw op haar fiets geen voorrang. Zij werd aangetikt door de auto en kwam ten val. De vrouw werd voor behandeling van haar verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
De bestuurder verklaarde al 24-jaar auto te rijden zonder dat hij in het bezit was van een rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Fotografie: Eric van Lieshout.

Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg Hoofddorp: Fietsster aangereden op de IJweg

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Fietsster aangereden door automobilist zonder rijbewijs (UPDATE)”

  1. Fietsertje

    een hoop spectaculaire foto’s!
    24 jaar rijden zonder rijbewijs. Wel knap van de man.
    gelukkig tegen de lamp gelopen.

Reacties zijn gesloten.