Vijfhuizen: Medewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger

Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt ergerVijfhuizen, 3 december – Een garagemedewerker heeft woensdagmiddag veel schade voorkomen nadat een auto in de brand was gevlogen. Rond kwart over vijf ging het mis in de garage aan de Achterasweg in Vijfhuizen. Een auto waar werkzaamheden aan werden verricht vloog in de brand. De medewerker bedacht zich geen moment en haalde snel een heftruck en reed de brandende wagen het gebouw uit.

De brandweer werd gealarmeerd maar er kon niet voorkomen worden dat de wagen helemaal zou uitbranden. Door het snelle optreden is de brand niet overgeslagen naar de rest van de garage. Wel hing er een enorme rookwolk in het pand. De brandweer heeft de boel daarom met lint afgezet en met een grote overdrukventilator is de rook uit het pand geblazen. Het is nog onduidelijk waardoor de wagen precies in de brand is gevlogen.

De garagemedewerker is door het ambulancepersoneel gecontroleerd op rookinhalatie. Na behandeling hoefde hij verder niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Michel van Bergen

Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger Garagemedewerker rijdt brandende auto uit loods en voorkomt erger

Misschien vindt u dit ook interessant?