Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding

Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijdingHoofddorp, 17 augustus – Bij een ongeval op de N201 naast het Spaarne Ziekenhuis is zondagmiddag een passagier van een personenwagen gewond geraakt. Bij het ongeval waren drie wagens betrokken. De bestuurster van de tweede wagens is in de ambulance gecontroleerd.

De brandweer was ook opgeroepen om te assisteren en heeft de wagens veilig gesteld. De passagier, een vrouw die op de achterbank van de voorste wagen zat, is na de nodige zorg, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.
De bestuurder van de voorste wagen is ook gecontroleerd, maar liep ook geen letsel op, hij kon met zijn auto zijn weg vervolgen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding Hoofddorp: Passagier gewond bij aanrijding

Misschien vindt u dit ook interessant?