Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen

Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingenHaarlemmermeer, 7 augustus – Vandaag was het weer rooidag, dat betekent dat erop verschillende adressen door de politie gekeken word of er wietplantages aanwezig zijn en bij aantreffen wordt deze dan door een gespecialiseerd bedrijf direct weggehaald.

Op adres Lakenburg in Hoorddorp werd inderdaad een wietplantage aangetroffen. In het pand is een 31-jarige man uit Weesp aangehouden. Op de eerste verdieping werden rond de 500 planten aangetroffen. Deze plantage is ook ontruimd. Tevens was er sprake van diefstal van stroom en water.

Op andere adressen werden geen plantages waargenomen wel werd er op een adres in Oude Meer een gesignaleerde Pool aangetroffen, de man is door de politie meegenomen naar het bureau. In de schuur werd een scooter aangetroffen die door de politie voor nader onderzoek ook is meegenomen.

Fotografie: Rob Franken

SAMSUNG CSC Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen Haarlemmermeer: Rooidag, twee aanhoudingen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?