Badhoevedorp: Verkeerscontrole met rollerbank

Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbankBadhoevedorp, 12 juni – De politie heeft donderdagavond op twee locaties een verkeerscontrole gehouden, de eerste controle was op de Pa Verkuyllaan. Op de controlelocatie stond een rollerbank opgesteld ter controle van brom- en snorfietsen die door motoragenten uit het dorp werden gehaald en naar de controlelocatie werden begeleid.

Hier werden 21 bekeuringen uitgeschreven voor een te hoge constructiesnelheid en werden 3 kentekenbewijzen ingevorderd inzake wok bij de rdw (voertuigen moeten opnieuw gekeurd worden bij het rdw). Aan één scooter mankeerde zoveel dat deze niet meer mocht rijden en door de politie is meegenomen. Op de Pa Verkuyllaan zelf, werd de snelheid van het overige verkeer gecontroleerd met een lasergun. De bromfietscontrole trok veel bekijks bij de Badhoevedorpse jeugd.

Op de Robert Kochstraat werd de tweede controle gehouden, hier werd het verkeer gecontroleerd met een lasergun, hier werd in korte tijd 7 bekeuringen uitgeschreven, de hoogste snelheid was hier 77 km/u waar 50 gereden mag worden. De 77 km is goed voor € 231,-.
Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank Badhoevedorp: Verkeerscontrole en rollerbank

Misschien vindt u dit ook interessant?