Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef

Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde WesterdreefNieuw-Vennep, 19 mei – Bij een ongeval op de rotonde van de Westerdreef is maandagmiddag een fietser gewond geraakt. De slachtoffer fietste op het fietspad over de rotonde toen hij geen voorrang kreeg van een auto en aangereden werd. De fietser kwam hierbij ten val.

Omstanders schoten de man te hulp. Het slachtoffer is na de nodige zorg van het toegesnelde ambulancepersoneel voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Een agent heeft de fiets van het slachtoffer naar bureau Nieuw-Vennep gefietst om daar tijdelijk te stallen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef Nieuw-Vennep: Fietser gewond na ongeval op rotonde Westerdreef

Misschien vindt u dit ook interessant?