Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201

Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201Hoofddorp, 30 januari – Een 43 jarige scooterrijder uit Nieuw-Vennep is donderdagavond gewond geraakt toen hij de N201 ter hoogte van de brandweerkazerne overstak. Rond kwart over elf werd hij aangereden door een personenwagen toen hij de weg overstak.

De scooterrijder kwam vanaf de kant van de Adrianahoeve en de auto kwam vanaf de Weg om de Noord. De bestuurder kwam met een flinke smak op het asfalt terecht en de scooter kwam enkele meter verderop tot stilstand. Medeweggebruikers bekommerden zich om het slachtoffer, tot dit overgenomen werd door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is na de eerste medische zorg, voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie VOA hebben het ongeval onderzocht om de toedracht te achterhalen.

De 46-jarige bestuurster van de auto liep geen verwondingen op, haar auto is afgesleept en de scooter is tijdelijk op het bureau gestald. Vermoedelijk heeft de scooterrijder het rode verkeerslicht genegeerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201 Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201 Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201 Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201 Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201 Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201 Hoofddorp: Scooter geschept tijdens oversteken N201

 

Misschien vindt u dit ook interessant?