Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding

Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleidingAbbenes, 20 januari – Bij de aanleg van een gasleiding in een weiland aan de Kaagweg is maandagmiddag een man gewond geraakt. De man werkte aan de gasleiding die dwars door de Haarlemmermeer wordt aangelegd. Om de gasleiding op te tillen, maken de werklui gebruik van een hefkussen, de klapte uit elkaar en door de klap werd de man weggeslingerd en kwam tegen een machine terecht.

Hulpverleners spoedden zich naar het slachtoffer die midden in het weiland lag. Het weiland was niet per auto bereikbaar voor de hulpverleners. Nadat het slachtoffer in het weiland gestabiliseerd was door de hulpverleners, is hij per shovel naar de ambulance gebracht. De werknemer is overgebracht naar het VuMc in Amsterdam.

Omdat het hier om een bedrijfsongeval gaat, zal de Inspectie SZW (voormalige arbeidsinspectie) een onderzoek instellen.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Abbenes: Man gewond bij aanleg gasleiding Kaagweg  (10) Kaagweg  (11) Kaagweg  (12) Kaagweg  (13) Kaagweg  (14)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?