Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist

Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevistHoofddorp, 21 september – Een 2-jarig kindje is zaterdagavond rond half zeven uit de IJtocht gevist, de IJtocht licht tussen de Deltaweg en de Biesheuvelstraat. Een alerte buurtbewoner zag het kindje in het water en heeft het snel uit het water weten te krijgen.

Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter werden op voorhand gealarmeerd. Gelukkig kon de traumahelikopter snel afbesteld worden. Ambulancemedewerkers hebben zich om het kindje ontfermd en deze voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Fotografie: Elvin Hendriks & Rob Franken

 

Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Kindje door buurtbewoner uit de IJtocht gevist”

  1. Zo hee wij hebben een superrrrr held in de fam.
    Een kanjer!!! Gefeliciteerd met deze helden daad.
    GEWELDIG !!!!

  2. Diena

    Wat fijn voor de ouders dat jij er zo snel bij was, schouderklopje hier voor.
    En idd hekken zullen helpen, maar een kind van 2 zonder toezicht?

  3. Gary Jahman

    Beste dames en heren,

    Het kindje maakt het goed en gelukkig was ik er op tijd en op de juiste plaats. Als de mensen aan de overkant niet zaten te schreeuwen dat er een kindje in het water lag, had ik het niet door. Het kindje heeft enorm geluk gehad. Ik woon zelf niet in Hoofddorp, maar was even op visite bij de ouders van mijn vriendin die daar wonen.

    De gemeente moet daar echt een hek plaatsen, want het is daar enorm steil en vooral kleine kinderen kunnen er zo in rollen.

    Het beeld van het kindje dat op zijn rug in het water dobberde, flits nog steeds door in mijn hoofd en ik wens niemand dat beeld toe.

    Mijn naam is Gary, ik woon in Den Haag en gelukkig was ik daar om het kindje te redden.

    Fijne zondag iedereen

Reacties zijn gesloten.