Hoofddorp: Sluiting woning met hennepkwekerij

Hoofddorp: Hennepplantage op de VleyenHoofddorp, 10 april – Vandaag heeft de gemeente een woning aan De Vleyen in Hoofddorp gesloten. In de woning is vanaf 2011 al drie maal een hennepkwekerij gevonden én ontruimd. In het zelfde pand is ook al eens een hennepkwekerij in aanbouw aangetroffen.

Gezien de hoeveelheid planten ging het steeds om een professionele bedrijfsmatige hennepteelt. Reden voor de gemeente om nu tot sluiting van de woning over te gaan. De eigenaar mag de woning drie maanden niet betreden. Het besluit is door burgemeester Weterings genomen, aangezien dit besluit een specifieke burgemeestersbevoegdheid is. De omwonenden van het pand zijn vanmiddag schriftelijk geïnformeerd over de sluiting van de woning.

 

Burgemeester Weterings: “ De politie heeft de woning op 3 april jl. voor de vierde keer moeten ontruimen omdat er opnieuw een hennepkwekerij in de woning werd aangetroffen. Daarmee is de maat vol voor de gemeente. Om te voorkomen dat de woning binnen de kortste keren wéér als hennepkwekerij wordt gebruikt, nemen we nu verstrekkende maatregelen door de woning voorlopig te sluiten. Dit is ook nodig voor de veiligheid en rust van de omwonenden van het pand.”

Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen Hoofddorp: Hennepplantage op de Vleyen

Misschien vindt u dit ook interessant?