Motorrijder gewond bij ongeval op de IJweg in Zwanenburg

Zwanenburg, 4 mei – Op de IJweg in Zwanenburg is vrijdagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Bij de uitrit van het tankstation ging het fout. De verkeersspecialisten van de politie (VOA) onderzoeken de exacte toedracht van het ongeval.

 

Fotografie: Justin van der Oord

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Motorrijder gewond bij ongeval op de IJweg in Zwanenburg”

  1. angie

    Ik vind ook absoluut dat SOMMIGE motorrijders als debiele rijden, maar er zijn meer automobilisten op de weg die als gevaarlijke gekken rijden! (ik ben zelf geen motorrijdster)

    Dit punt bij het benzinestation is absoluut bijzonder gevaarlijk! Ook voor fietsers die daar netjes fietsen worden vaak bijna van hun sokken gereden en word er op de 80km weg vaak veel harder gereden..

    Ik pleit voor een veiligere stop daar!

  2. Narrow

    Natuurlijk spijtig dat het op zo’n manier misgaat voor alle betrokkenen, maar toch verbaast het weinig.
    DIe uitgang daar is al vele tientallen jaren een redelijk gevoelig punt voor ongevallen. Kwestie van goed opletten ja, maar dat wordt nogal eens vergeten.

    Daarnaast is het goed merkbaar dat het mooie weer er aankomt, velen hebben hun bromvlieg weer uit de schuur gepakt en als echte horzels teisteren ze er het verkeer mee, links en rechts tussen de rijen autos doorscheurend met snelheden van tegen de 100. Als automobilist is het seizoen van driedubbel goed opletten bij het veranderen van rijbaan weer begonnen, want niet alleen bij files, maar ook bij hoge snelheden zitten deze strontvliegen naast je voor je er erg in hebt. Niet zelden is het aan de automobilist te danken dat het allemaal weer goed afloopt, want deze verkeersplaag doet gewoon roekeloos. Lekker vrijheid op de motor, maar vergeten dat je o zo kwetsbaar bent en dan gekke dingen uithalend, razen ze er maar op los. Duiken ineens voor je voorbumper en als je dan toetert krijg je een grote bek want je zou hen in gevaar brengen met dat getoeter.

    Heren en dames motorrijder. Met klem verzoek ik u, houdt er rekening mee dat juist U heel kwetsbaar bent, en gedraag u daar eens naar.
    Ik wil niet roepen dat in geval van dit ongeval de motorrijder dus maar schuldig is, absoluut niet. Het staat nergens en kan heel best anders zijn. Maar ik vond dit de zoveelste incident-druppel op de gloeiende plaat en dus moest mij bovenstaand eens van het hart.

    Laten we allemaal goed opletten, en niet denken van “die automobilist moet maar wegwezen want ik wil alle vrijheid hebben om door te razen”. Allemaal tezamen kunnen we er een veilige situatie van maken.

  3. rob hoorn

    Mijn oom op de motor heeft geluk gehad, maar zal wel maanden duren voor hij weer kan werken.

    sterkte

Reacties zijn gesloten.