Haarlem – Getuigen gezocht poging tot straatroof Haarlem

Op maandag 30 januari rond 16.00 uur wordt een 33-jarige man uit Haarlem beroofd op het Stationsplein in Haarlem. De man had via een verkoopplatform een afspraak gemaakt om hier zijn horloge te verkopen. De koper wil het horloge zonder te betalen meenemen en dreigt daarbij met wapens. Hierop ontstaat een worsteling waarbij het slachtoffer lichtgewond raakt. De koper vlucht te voet weg en laat hierbij het horloge achter.

Lees verder Haarlem – Getuigen gezocht poging tot straatroof Haarlem

Haarlem – Getuigen gezocht van overval op juwelier

Op zaterdagmiddag 28 januari is een juwelier gelegen op de Grote Houtstraat in Haarlem overvallen. Een onbekende man bedreigde het aanwezige personeel met een steekwapen en deed een greep uit de kassa. Vervolgens vertrok de overvaller in de richting van de Cornelissteeg. De politie zoekt getuigen.

Lees verder Haarlem – Getuigen gezocht van overval op juwelier

Velsen-Zuid – Inzittende auto gewond bij ongeluk op afrit IJmuiden; weg uren afgesloten

Velsen-Zuid, 28 januari 2023 – Een inzittende van een auto is vrijdagnacht gewond geraakt bij een ongeluk op de A208 afrit IJmuiden. Rond 01:25 uur ging het mis op de afrit. De bestuurder vloog uit de bocht en reed hard met de rechter zijkant tegen de vangrail. De auto belandde bijna 200 meter verderop in de berm naast de weg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Lees verder Velsen-Zuid – Inzittende auto gewond bij ongeluk op afrit IJmuiden; weg uren afgesloten