Haarlem – Man te water in Schotersingel; door omstander eruit gehaald

Haarlem, 31 juli 2022 – Een man is zondagmiddag te water geraakt in de Schotersingel. Rond 12:45 uur ging de man om nog onbekende reden te water. Het is onduidelijk of hij verward is of zich zou hebben willen wassen. Een tweetal ambulances en het traumateam uit Amsterdam zijn opgeroepen. Lees verder Haarlem – Man te water in Schotersingel; door omstander eruit gehaald

Haarlem – Man aangehouden voor woninginbraak.

De politie werd afgelopen nacht rond 02.30 uur gealarmeerd door een buurtbewoner in de Korte Herenstraat. De melder zag een man op een balkon staan die er niet thuis zou horen.

De agenten hebben onmiddellijk de wijk afgezet om deze man aan te kunnen houden. Kort daarna hoorden zij glasgerinkel uit een achtertuin. Een hondengeleidster stelde met haar hond na nadrukkelijk waarschuwen een onderzoek in de brandgang achter de woningen. Daarbij werd de verdachte door de hond gevonden. Hij zat verstopt achter een hek.

Lees verder Haarlem – Man aangehouden voor woninginbraak.

Haarlem – Politie onderzoekt overval op coffeeshop en zoekt getuigen

Een coffeeshop aan de Rijksstraatweg is maandagavond overvallen door een nog onbekende man. De dader kwam rond middernacht de zaak binnen en liep rechtstreeks naar de toonbank. Daar bedreigde hij de medewerker met een steekwapen en eiste geld. De overvaller ging er met geld uit de kassa vandoor. Aan het slachtoffer wordt Slachtofferhulp aangeboden.

Lees verder Haarlem – Politie onderzoekt overval op coffeeshop en zoekt getuigen