Hillegom – Meisje (14) botst zonder rijbewijs met scooter tegen busje

Hillegom, 24 maart 2022 – Een meisje is donderdagavond naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval op de rotonde van de Van den Endelaan. Het meisje reed over het zebrapad met een geleende scooter en kwam hier in botsing met een busje.

Het meisje en haar bijrijdster kwamen ten val. De bestuurster, het 14-jarige meisje raakte gewond en is na controle door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Tevens bleek het meisje, ook gezien haar leeftijd helemaal niet over een rijbewijs te beschikken. De scooter lag half vast onder de bedrijfsbus.

Beide voertuigen liepen schade op. Het verkeer liep door het ongeval op de rotonde vertraging op. De eigenaar van de scooter zal niet blij zijn met de opgelopen schade.

Foto’s: Flashlight Fotografie

4 gedachten over “Hillegom – Meisje (14) botst zonder rijbewijs met scooter tegen busje”

  1. Tja, niet alleen jammer van de schade aan de snorfiets maar de kosten, die de verzekering van de brommer wel gaat vergoeden, zal het meisje terug moeten betalen; de schade aan de bestelbus, schade aan de scooter, inzet van de ambulance en noem maar op. O ja, rijden zonder rijbewijs is een misdrijf. Met wat geluk is dit over 4 jaar van het strafblad .

  2. We reden niet over het zebrapad! We reden overduidelijk over het fietspad anders waren we wel aan de andere kant van het zebrapad beëindigd!!

Reacties zijn gesloten.