Haarlem – Fietser gereanimeerd na te water raken

Haarlem, 28 september 2021 –  Een fietser is dinsdagmorgen gereanimeerd, nadat hij te water is geraakt langs de Zuid-Schalkwijkerweg. Even na 09.00 uur raakte de man van de weg en belandde in de sloot. Omstanders schoten te hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Politie, brandweer, twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde in een weiland naast het slootje.

Lees verder

Zwaanshoek – Twee inzittenden vluchten na frontale botsing op de Spieringweg

Zwaanshoek, 26 september 2021 – Twee personen zijn zaterdagnacht gevlucht na een harde frontale aanrijding op de Spieringweg. Rond 01:30 uur botsten twee automobilisten frontaal op elkaar. Twee personen van een auto met Pools kenteken zijn direct na de aanrijding gevlucht. Zij hebben de auto na de aanrijding midden op de weg achtergelaten. Volgens getuigen zijn zij opgehaald door een personenbusje.

Lees verder

Haarlem – Vuurwapen getrokken bij vechtpartij, politie lost waarschuwingsschot

Haarlem, 25 september 2021 – Een man is vrijdagnacht aangehouden na een conflict in snackbar Cupido in de Lange Veerstraat. Rond 01:30 uur is een grote vechtpartij uitgebroken. Daarbij zou een slachtoffer zijn mishandeld met een gebroken glas. Tijdens de vechtpartij trok een persoon een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Lees verder