Nieuw-Vennep – Vrouw overvallen in woning

Nieuw-Vennep – Bij een gewapende overval op een woning aan de Vivaldisingel zijn woensdagavond 21 juli rond 22.05 uur een aantal goederen buitgemaakt.

De 26 jarige bewoonster deed de deur open na aanbellen, in de veronderstelling dat er een pakketbezorger voor de deur stond. Er bleken echter twee mannen voor de deur te staan, die direct het huis binnendrongen. Onder bedreiging zijn de goederen buitgemaakt en daarna sloeg het tweetal op de vlucht. De vrouw is lichtgewond geraakt.

Signalementen
Beide daders zijn rond de 30 jaar oud en spraken allebei met een Surinaams accent. Dader 1 is ongeveer 1.80m lang, heeft een donkere huidskleur, bruine ogen was in het zwart gekleed en droeg een bivakmuts en sjaal.
Dader 2 is iets kleiner, zo’n 1.70 m, ook hij heeft een donkere huidskleur en bruine ogen.  Hij droeg eveneens een bivakmuts met sjaal, gecombineerd met donkere kleding.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben wat met deze overval te maken kan hebben. Verder is de politie op zoek naar camerabeelden. Informatie kunt u delen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.