Rijsenhout – Vliegtuigbom uit WOII gevonden op de Aalsmeerderweg

Rijsenhout, 16 september 2016 – Tijdens werkzaamheden is een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog naar boven gekomen. Het gaat om een zogenaamde Engelse 250 ponder met een chemische vertrager als ontstekingsmechanisme. De staat van de bom is stabiel. Op dit moment is er geen risico voor omwonenden en infrastructuur. Lees verder Rijsenhout – Vliegtuigbom uit WOII gevonden op de Aalsmeerderweg

Aalsmeer – Dronken fietser botst achterop lijnbus en raakt ernstig gewond.

Aalsmeer, 16 september 2016 – Vrijdagmiddag is een fietser ernstig gewond geraakt bij de bushalte Hortensialaan in Aalsmeer nadat hij op de achterkant van een lijnbus was gebotst. De politie heeft een blaastest afgenomen en daaruit bleek dat de fietser onder invloed op zijn fiets zat. Lees verder Aalsmeer – Dronken fietser botst achterop lijnbus en raakt ernstig gewond.

Abbenes – Automobilist overleden bij ongeval op de Hoofdweg (video update)

Abbenes, 16 september 2016 – Bij een ongeval op de hoofdweg is vrijdagochtend een 53-jarige inwoner uit Noordwijk overleden. Het ongeval gebeurde rond half zes op de Hoofdweg Westzijde, het stuk tussen de op- en afrit van de A44 en de Kaag. Lees verder Abbenes – Automobilist overleden bij ongeval op de Hoofdweg (video update)