Hoofddorp: Gewonde na ongeval met velomobiel

Hoofddorp, 17 februari 2016 – Bij een ongeval op de Hoofdweg met de Maria Tesselschadelaan is woensdagmiddag de bestuurder van een velomobiel gewond geraakt.

De bestuurder van deze ligfiets stak de Maria Tesselschadelaan over toen hij door de laagstaande zon over het hoofd gezien werd door een automobilist. Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Fotografie: Eric van Lieshout

2 gedachten over “Hoofddorp: Gewonde na ongeval met velomobiel”

  1. Henk denkt dat er maar 1 velomobiel rond rijdt en dat hij geen rekening hoeft te houden met andere weggebruikers. Bijzonder. Tja, er zijn duizenden van in Nederland dus dat was een andere velomobiel die Henk zag. Auto’s zouden uiteraard verboden moeten worden dat blijkt maar weer want wie reed hier wie aan? De bestuurders zien zelfs vrachtauto’s over het hoofd en boren zich in voorgevels van huizen. Uitvlucht: de zon stond laag. Kom je altijd mee weg. Bovendien staan die krengen overal gratis geparkeerd en maken de straat effectief de helft smaller. Niet te bevatten. Uiteraard moet je het bovenstaande als borrelpraat van velomobilisten onder elkaar zien. Zo vat ik de bijdrage van Henk ook maar op als borrelpraat van automobilisten onder elkaar.

  2. Zijn ook levensgevaarlijk deze dingen. Veel te laag en ze rijden erg hard. Daar kan je als automobilist geen rekening mee houden. Dit zou verbodenmoeten worden! Overigens zag ik dit ding vanmorgen al weer op de rijnlanderweg rijden, dus zo gewond was ie blijkbaar niet.

Reacties zijn gesloten.