Hoofddorp: Gewonde na aanrijding met tractor

Hoofddorp, 9 december 2015 – Bij een ongeval op het Taurusavenue is woensdagochtend rond 7.00 uur een automobilist gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen een tractor met aanhanger vanaf het Taurusavenue linksaf de Rijnlanderweg op sloeg.

Een tegemoet komende automobilist  botste tegen het ruim 800 kilo wegende contragewicht voor op de tractor en raakte hierbij gewond.

Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval. Op dit kruispunt is het sowieso verboden om linksaf te slaan voor al het verkeer.

Door het ongeval, de afhandeling en het politieonderzoek, was het Taurusavenue in de richting van de A4 afgesloten, wat in de ochtendspits voor flinke overlast zorgde. Zo stond de van Heuven Goedhartlaan ook helemaal vast richting A4.

Rond 9.00 werd de weg weer vrijgegeven.

Fotografie: Eric van Lieshout

Een gedachte over “Hoofddorp: Gewonde na aanrijding met tractor”

  1. Dat verbod op linksaf slaan wordt daar zeer stelselmatig genegeerd. En als ze het al respecteren dan rijden ze 100 meter door en gaan daar via een tussensteek door de middenberm om te keren en slaan vervolgens rechtsaf alsnog de rijnlanderweg op.
    Nogmaals: DIt is niet de manier om een goede toegangsweg tot Hoofddorp te creëeren, De afritten A4 moeten gewoon weer naar de echte N201 terug met een vloeiende bocht ipv met haakse bochten, zodat het verkeer weer normaal kan doorrijden en zo de weg om de Noord opkan of linksaf de Goedhartlaan.

    Wat ze nu gemaakt hebben aan spaghetti om vanaf de A4 Hoofddorp in en uit te komen is gewoon prutswerk van een dronken kleuter geweest.

Reacties zijn gesloten.