Hoofddorp: Auto op zijn kop in het water langs de Vijfhuizerweg

Hoofddorp, 22 oktober 2015 – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Vijfhuizerweg zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee gewonden gevallen. De auto kwam vanuit de richting van de Rijnlanderweg toen de bestuurder vermoedelijk een flauwe bocht in de weg over het hoofd heeft gezien en via een veld omgekeerd in het water belandde.

Medewerkers van de douane die toevallig passeerde hebben de twee inzittenden geholpen uit het voertuig te halen. Het tweetal is door ambulancepersoneel opgevangen en na de nodige zorg naar het ziekenhuis overgebracht. Het voertuig is later in de nacht door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

Fotografie: Michel van Bergen & Chris Soellaart

3 gedachten over “Hoofddorp: Auto op zijn kop in het water langs de Vijfhuizerweg”

  1. Lekker bijdehand Sjaak, het was mn moeder die antwoordde, degene die het ongeval heeft gehad is haar zoon, dus mijn broer.
    En ja hij moet uitwijken voor een tegenligger en is zodoende in de berm geraakt. Ga eerst even na wat er aan de hand is voordat je je mond open doet. Dankjewel

  2. Was je erbij en heb je hem gezien dan? Dan kan je het doorgeven aan de politie

  3. Geen eenzijdig ongeval, hij moest opzij voor een tegemoetkomende auto maar deze is gewoon doorgereden. Gelukkig zijn beide inzittenden ok, hadden een engeltje op hun schouder :)

Reacties zijn gesloten.