Hoofddorp: Gewonde bij ongeval op de Kruisweg (N201)

EvL_Kruisweg N201 (8)Hoofddorp, 3 september 2015 – Bij een ongeval op de Kruisweg ter hoogte van de brandweerkazerne is een automobilist gewond geraakt. Het ongeval gebeurde doordat de bestelwagen achterop zijn voorganger botste. Brandweer, ambulance en politie kwamen hulp bieden.

Meerdere personen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd en de bestuurder van de bestelwagen is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de rijstrook voor rechtsaf naar de van Heuven Goedhartlaan afgesloten en moest het verkeer omrijden. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Kruisweg N201 (8)

3 gedachten over “Hoofddorp: Gewonde bij ongeval op de Kruisweg (N201)”

  1. Helaas stond voorste auto stil voor stoplicht..
    Was niet druk op dat stuk op dat moment. .

  2. @ Anita
    in principe eens met wat u zegt, echter het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een simpele kop-staart aanrijding veroorzaakt door te weinig afstand/niet opletten.
    Lullige situatie maar dit soort aanrijdingen zullen altijd blijven voorkomen, op drukke en rustige wegen, zolang mensen nog de controle hebben.

  3. vind het niet zo heel raar, die afslag is niet meer toereikend op het verkeerd, dat richting het dorp wil, gaan gewoon op kruising staan,(terwijl je weg niet mag vervolgen als ie geblokkeerd is) mensen die naar bornholm willen komen daar door in de verdrukking. hele grote irritatie gebruik je richtingwijzer, kleine moeite. op het laatst invoegen je zou is 3 min later ergens aankomen, neem de tijd in het verkeer

Reacties zijn gesloten.