Rozenburg: Aanrijding personenwagen met vrachtwagen op het Beechavenue (foto update)

Beechavenue vko 010Rozenburg, 3 november – Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg is zondagmiddag weer een gewonde gevallen. Een personenwagen probeerde vanaf de Aalsmeerderweg het Beechavenue over te steken, toen hij aangereden werd door een vrachtwagen.

De personenwagen kwam bovenop een verkeersbord tot stilstand. De bestuurder van de personenwagen liep geen letsel op, maar de passagier kon de auto niet verlaten en moest door de brandweer uit de auto bevrijdt worden. De brandweer heeft de deur eruit geknipt en het slachtoffer is in de ambulance nagekeken en meegenomen.

De vrachtwagenchauffeur heeft geen letsel opgelopen, wel raakte de vrachtwagen aan de voorzijde flink beschadigd. De marechaussee heeft de wagen begeleid naar zijn los adres, iets verderop. De personenwagen is later door de bergingsdienst afgevoerd.

De vrachtwagenchauffeur verteld dat hij de personenwagen wel heeft zien aankomen, maar verwachte niet, dat deze zonder stoppen de voorrangsweg zou oversteken.

De laatste vijf aanrijdingen op dit kruispunt waren op: 24 sept14 sept24 aug1 juni en 5 april

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

Beechavenue vko 010

 

 

Een gedachte over “Rozenburg: Aanrijding personenwagen met vrachtwagen op het Beechavenue (foto update)”

  1. Alweer?
    Blijft ook een rare kruising, kennelijk is er op een of andere manier te weinig zicht op de hoofdrijbaan vanuit de zijwegen.

    trouwens, het was zondag, wat doet die vrachtbak daar op de weg dan?

Reacties zijn gesloten.