Kennemerland: Informatie over illegaal vuurwerk? Meld dit s.v.p., anoniem kan ook!

KENNEMERLAND, 25 en 26 november – De meldkamer van de politie krijgt met enige regelmaat al weer meldingen binnen van overlast door vuurwerk. Er zijn de laatse weken al diverse mensen aangehouden in ons land die in bezit waren van illegaal vuurwerk. In sommige gevallen gaat het om jongeren, die dit illegaal vuurwerk in hun slaapkamer of elders verbergen voor hun ouders. Lees verder Kennemerland: Informatie over illegaal vuurwerk? Meld dit s.v.p., anoniem kan ook!

Hoofddorp: Snelheidscontrole N201

HOOFDDORP, 25 november – De verkeerspolitie heeft zondagmiddag tijdens een snelheidscontrole op de N201 ter hoogte van Hoofddorp 19 hardrijders bekeurd. De hoogstgemeten snelheid die werd gemeten, was 96 km/uur, waar een maximum snelheid geldt van 80 km/uur.

Zwanenburg: Openstaande boete

ZWANENBURG, 25 november – De politie zette zondagmiddag op de Zwanenburgerdijk een 30-jarige Roemeen aan de kant, die gesignaleerd stond omdat hij nog een boetebedrag van ruim € 650,– moest betalen. De man werd meegenomen naar het politiebureau en mocht na betaling van het bedrag het politiebureau weer verlaten.

 

Hoofddorp: Splinternieuwe Fyra kapot op hoge snelheidslijn

Hoofddorp, 26 november – Op de hogesnelheidslijn ter hoogte van de Bennebroekerweg is maandagochtend een Fyra stil komen te staan. Passagiers zijn met assistentie van de brandweer uit de trein gehaald en met bussen verder vervoerd. Volgens NS Hispeed is er een technische storing en laat weten dat reizigers rekening moeten houden met vertraging. Lees verder Hoofddorp: Splinternieuwe Fyra kapot op hoge snelheidslijn