Hoofddorp: Motorrijdster zwaar gewond na aanrijding Burg Pabstlaan (update)

Hoofddorp, 23 augustus – Bij een ernstig ongeval tussen een personenwagen en een motor is donderochtend de 47-jarige bestuurster van de motor ernstig gewond geraakt. De motor reed over de Burgemeester Pabstlaan toen een 55-jarige vrouw uit Hoofddorp,

vanuit de uitrit van de bouwmarkt de weg op kwam rijden. De motor klapte op de auto en het slachtoffer belandde op het wegdek. De bestuurster is gereanimeerd door de toevallig passerende handhavers van de Gemeente. De reanimatie is overgenomen door de eerste agenten die ter plaatse kwamen.

Vanwege de ernst van het ongeval was ook de traumahelikopter opgeroepen. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is deze met spoed, onder begeleiding van drie politiemotoren naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie hebben het ongeval in onderzoek.

Fotografie: Eric van Lieshout, Elvin Hendriks & Rob Franken

Update: 11 september

Een berichtje van agent Peter van der Laarse, één van de eerste agenten ter plaatste (@WijkagHmr18 ) : Vandaag op bezoek geweest in het ziekenhuis bij het slo van het motorongeluk op 23-08! Ondanks de vele botbreuken maakt het slo het goed! Slo is positief en hoopt volgende week het ziekenhuis te kunnen verlaten. Slo is blij met de hulp van de burgers bij het ongeval! ‘P

 

3 gedachten over “Hoofddorp: Motorrijdster zwaar gewond na aanrijding Burg Pabstlaan (update)”

  1. Wow heike, wat bijzonder dat je kan reageren zo kort na het ongeluk. Ik hoop dat je je redelijk voelt en veel sterkte en beterschap. Psychisch zal het ook zwaar zijn/ worden..

  2. Gelukkig waren mijn collegas van H&T in de omgeving van plaats ongeluk en hebben hartmassage aan slachtoffer gegeven… het is wel tragisch wat er gebeurd is.

Reacties zijn gesloten.