Politie ontmanteld drie hennepkwekerijen op “Rooidag” in de Haarlemmermeer.

HOOFDDORP, 14 maart – Ook in de Wijkermeerstraat is een hennepplantage ontmanteld. In een bedrijfspand was een kleine hennepkwekerij gemaakt. Een deel van de opbrengst was zelfs al klaar om de markt op te gaan. Vermoedelijk zouden de opbrengsten gebruikt worden om de kleine plantage uit te breiden. Lees verder Politie ontmanteld drie hennepkwekerijen op “Rooidag” in de Haarlemmermeer.

Hennepplantage op het Willemsbos ontmanteld (foto update)

HOOFDDORP, 14 maart – De politie heeft woensdagochtend een hennepplantage ontmanteld. De plantage zat in een appartement aan het Willemsbos. De woning is door een gespecialiseerd bedrijf leeggehaald. De Nuon was ook aanwezig om de elektriciteit af te sluiten en om te constateren of er illegaal elektriciteit afgetapt werd. Lees verder Hennepplantage op het Willemsbos ontmanteld (foto update)

Regionet bus veroorzaakt enorme ravage op halte Spaarne Ziekenhuis

HOOFDDORP, 14 maart – Een bus van Regionet heeft woensdagochtend een eenzijdige aanrijding gehad. De bus heeft bij de halte van het Spaarneziekenhuis een enorme schade aangericht. De buschauffeuse heeft vermoedelijk met een van de wielen het verhoogde perron geraakt waarna ze de macht over het stuur is verloren, Lees verder Regionet bus veroorzaakt enorme ravage op halte Spaarne Ziekenhuis