Nieuw-Vennep: Brandende acetyleengasfles in garagebedrijf

Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijfNieuw-Vennep, 9 maart – De brandweer heeft maandagmiddag bij een garagebedrijf een brandende gasfles geblust.

De gasfles gevuld met het brandbare en explosieve acetyleen had tijdens werkzaamheden vlam gevat. De brandweer heeft beide flessen langdurig met water gekoeld, toen de temperatuur voldoende gezakt was is de gaskraan dichtkraan en de flessen naar buiten gereden. Hier zijn de flessen nog een lange tijd verder gekoeld.

Vervolgens is de zuurstoffles van de kar verwijderd en heeft de brandweer de acetyleenfles is een nabij gelegen sloot gelegd.

Hier moet de fles de komende 24 uur blijven liggen om verder te koelen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf Nieuw-Vennep: Brandende gasfles in garagebedrijf

Total Page Visits: 1194 - Today Page Visits: 2