Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap

Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trapBadhoevedorp, 28 september – Een man is zondagmiddag ernstig gewond geraakt na een val van een huishoudtrap. Het ongeval gebeurde rond kwart voor twee in de voortuin van een woning in de Burgemeester Amersfoordtlaan. Hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval om te assisteren, ook werd de traumahelikopter opgeroepen, deze kwam helemaal uit Nijmegen omdat de dichtstbijzijnde bezet waren.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en in de ambulance verder verzorgd in afwachting van de trauma-arts. De traumahelikopter landde op een grasveld van de Groenezoom, waar golfers abrupt hun spel moesten staken.

Nadat de trauma-arts in de ambulance plaatsgenomen had, is deze met spoed naar het VuMc in Amsterdam gereden.

De arts is later door de helikopter weer bij het VuMc opgepikt. Dit liet even op zich wachten omdat er op het heliplatform maar plaats is voor één helikopter. Door het lange wachten trok de helikopter veel bekijks van nieuwsgierige buurtbewoners.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Badhoevedorp: Man ernstig gewond na val van trap”

  1. Piet

    Eric, verander even de datum van je melding.
    Of heb je een vooruitziende blik, dan is het goed.

    grt Piet.

Reacties zijn gesloten.