Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4

Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4Hoofddorp, 26 augustus – Een bestelbusje is dinsdagmiddag rond 16:30 uur na een aanrijding op zijn kant terechtgekomen op de A4, ter hoogte van knooppunt De Hoek. Het verkeer op de A4 ondervindt hinder van het ongeval.

Twee rijstroken zijn afgesloten om de hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen. De brandweer was opgeroepen om de inzittenden van het busje te kunnen bevrijden. Dit was gelukkig niet nodig. De bestuurder van de bus wilde op het laatste moment van rijstrook wisselen en zag een personenwagen over het hoofd.

Deze staat achterstevoren op de rijbaan. De bestuurster van de personenwagen kwam met de schrik vrij, de bestuurder van de bestelbus is overgebracht naar het ziekenhuis..

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4 Hoofddorp: Bestelbusje op zijn kant bij ongeluk op A4

Misschien vindt u dit ook interessant?