Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg

Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de KruiswegHoofddorp, 12 april – Bij een aanrijding op de Kruisweg is zaterdagmiddag een bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond vier uur op de kruising met de van Heuven Goedhartlaan toen een automobiliste afremde omdat haar navigatiesysteem linksaf zei.

De achterop komende wagen remde ook af, maar de daar achterop komende wagen niet en botste vol op haar voorganger. Brandweer, ambulance en politie werden gealarmeerd om te assisteren, de brandweer heeft de wagens veilig gesteld. De bestuurster van de wagen die achterop haar voorganger botste is met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Beide wagens moesten door de bergingsdienst afgesleept worden. De “veroorzaakster” liep geen schade op en kon haar weg vervolgen.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg Hoofddorp: Vrouw gewond bij aanrijding op de Kruisweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?