Hoofddorp – Zeer grote brand bij kledingbedrijf op de Parellaan

Hoofddorp, 14 maart 2014 – In een bedrijfspand aan de Parellaan in Hoofddorp woedt in de nacht van donderdag op vrijdag een zeer grote brand. In het pand is een bedrijf gevestigd wat vrijetijdskleding maakt. Het pand is deels ingestort en kan als verloren worden beschouwd.

De ruime omgeving is afgezet. De brandweer is groots uitgerukt met onder andere diverse tankautospuiten, twee ladderwagens en een hoogwerker, de veiligheidsregio Kennemerland heeft assistentie van de omliggende regio’s.

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen, wel staat er een ambulance stand-by. Volgens een woordvoerder probeert de brandweer met man en macht te voorkomen dat de brand overslaat naar de naastgelegen gebouwen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan
Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan Hoofddorp: Uitslaande brand op de Parellaan

 

Misschien vindt u dit ook interessant?