Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan

Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse BaanLijnden, 13 februari – Bij een ongeval op de Amsterdamse Baan is donderdagochtend één gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde rond half negen, toen een automobilist op zijn voorganger knalde. Brandweer, ambulance en politie werden in de drukke ochtendspits naar het ongeval gedirigeerd om hulp te bieden.

De bestuurder van de voorste auto klaagde over zijn nek. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel, met behulp van de brandweer uit zijn auto gehaald. Na de eerste zorg in de ambulance is hij over gebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft beide voertuigen in de berm geduwd en de weg schoongespoten, zodat het verkeer weer doorgang kon vinden. Door het ongeval was de Amsterdamse Baan in beide richtingen afgesloten.

Beide wagen zullen later opgehaald worden door de bergingsdienst.

Fotografie: Eric van Lieshout

Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan Lijnden: Gewonde bij ongeval op de Amsterdamse Baan

 

Misschien vindt u dit ook interessant?