Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast

Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmastBadhoevedorp, 18 september – Op de Schipholweg is woensdagavond een auto op een lichtmast geknald. Het ongeval gebeurde zo rond kwart over zes ter hoogte van het Ibis hotel, toen de bestuurder onwel werd en tegen een lichtmast op knalde en op de andere weghelft tot stilstand kwam.

De brandweer moest eraan te pas komen om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. Nadat enkele delen van de auto verwijderd waren door de brandweer, kon de man uit de auto gehaald worden. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. De auto is afgesleept door de bergingsdienst en de lichtmast wordt door een gespecialiseerd bedrijf veilig gesteld.

Fotografie: Eric van Lieshout.

Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Badhoevedorp: Bestuurder onwel, auto knalt tegen lichtmast”

  1. Moi

    @ Getuige,

    Dat is juist het probleem met onwel worden, daar merk je vaak zelf niets van totdat het te laat is. Dus hoe kun je, of waarom zou je, je auto aan de kant zetten als je zelf niet weet/merkt dat er iets mis met je is?

    En ik zeg ook niet dat deze man daadwerkelijk onwel geworden is, ik meld alleen een paar van de symptomen. Of hij wel of niet daadwerkelijk onwel was is niet aan ons om te bepalen, maar aan de arts.

    Daar komt bij, en nu zult u nog wel feller gaan reageren, dat ooggetuigen over het algemeen niet heel betrouwbaar zijn. Vraag aan meerdere ooggetuigen wat er is gebeurt en de meesten zullen een net iets ander verhaal vertellen.

    En nogmaals, ik zeg niet dat u ongelijk hebt, ik vind alleen dat u heel fel reageert. Zeker wanneer blijkt dat deze man echt onwel was.

  2. Getuige

    Natuurlijk had ik geen snelheidsmeter maar hij probeerde iedereen in te halen en toen botste hij.
    Ik denk dat als je voelt je onwel, zou je meteen moeten stoppen met rijden. Dat is een grote gevaar voor jezelf en anders, en dat is ook waarom rijden onder invloed van drugs of alcohol niet toegestaan is.
    Ben jij ook daar geweest toen alles gebeurde? Omdat ik alles goed heb gezien en ik geloof dat prachtige excuus niet.

  3. Moi

    @ Getuige,

    Zigzaggen en het schijnbaar harder rijden kunnen heel goed gevolgen zijn van het onwel worden. Onwel is trouwens een breed begrip en kan van alles zijn, van een TIA (beroerte) tot bijvoorbeeld oververhitting. Het kan dus zomaar zijn dat de beste man een beroerte, hartinfarct etc. kan hebben gehad. Daar kan heel goed verwardheid, coördinatie verlies etc. bij voorkomen.

    En wat betreft de snelheid van 120 km/u, het is aangetoond dat de mens uitermate matig scoort in het schatten van snelheden en dat een mens niet in staat is om versnellingen in te schatten.
    Het zou zomaar kunnen dat hij harder dan de toegestane 80km/u reed vanwege (mogelijke) bovenstaande oorzaken, maar het zomaar roepen van snelheden is erg gevaarlijk.

  4. Getuige

    Hij reed langs mij en ik betwijfel dat hij onwel kon zijn, asl hij reed door rood ongeveer 120 km/h en begon met zigzagen tussen de andere auto’s.

Reacties zijn gesloten.