Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre (video update)

Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvreLijnden, 26 augustus – Een automobiliste is maandagmiddag met haar wagen in de sloot beland. De jonge dame kwam vanaf de kant van de Hoofdweg en reed richting Boesingheliede.

Iets voorbij de Hoofdweg moest zij uitwijken voor een andere wagen, raakte de macht over het stuur kwijt en kwam ondersteboven in een droge sloot tot stilstand. De gealarmeerde brandweer hoefde niet in actie te komen. De bestuurster is in de ambulance gecontroleerd en voor verdere zorg meegenomen. De zwaar beschadigde wagen is door de bergingsdienst uit de sloot gehaald en afgevoerd.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Justin van der Oord
  • Video: Michel van Bergen

IMG_3081 IMG_3086 IMG_3089 IMG_3114 Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre Lijnden: Auto in de sloot na uitwijkmanoeuvre

Misschien vindt u dit ook interessant?