Boesingheliede: Auto over de kop op de A9

Boesingheliede: Auto over de kop op de A9Boesingheliede, 26 juli – Bij een ongeval op de A9, tussen het Rottepolderplein en de A5 richting Utrecht, is vrijdagmiddag een auto over de kop geslagen. Bij het ongeval waren drie personenwagens betrokken. De hulpdiensten kwamen massaal op het ongeval af, maar gelukkig hoefde de brandweer niet in actie te komen.

Een van de bestuurders is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de afhandeling van het ongeval waren vier rijstroken afgesloten en voor het sporenonderzoek van de verkeersongevallen analyse zelfs de hele snelweg, wat voor grote vertraging zorgt in de hele regio. Na het onderzoek zullen de auto afgesleept worden. Om 17.30 is de snelweg weer vrijgegeven.

Fotografie: Eric van Lieshout

Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9 Boesingheliede: Auto over de kop op de A9

 

Misschien vindt u dit ook interessant?