Schiphol: Drie gewonden bij ongeval A4 (video update)

Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne ZiekenhuisSchiphol, 10 juli – Bij een ongeval op de A4 net buiten de Schipholtunnel zijn drie gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde zo omstreeks half zes toen drie personenwagens op elkaar botsten als gevolg van een file omdat ongeveer een kilometer eerder een vrachtwagen in de brand had gestaan.

Diverse hulpdiensten werden voor dit ongeval opgeroepen, waaronder vier ambulances en diverse brandweer voertuigen. De brandweer hoefde uiteindelijk niemand uit de wagen te bevrijden, maar hebben wel geholpen met de slachtoffers. Drie mensen zijn met mogelijk nekletsel naar diverse ziekenhuizen overgebracht.

Enkele rijstroken waren voor de afhandeling van het ongeval afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp: Rookontwikkeling in het Spaarne Ziekenhuis Schiphol: Drie gewonden bij ongeval A4

 

Misschien vindt u dit ook interessant?