Badhoevedorp: Brand in poolcentrum aan het Lorentzplein (update)

Brand in poolcentrum aan het Lorentzplein in BadhoevedorpBadhoevedorp – In een poolcentrum in Badhoevedorp is in de nacht van maandag op dinsdag brand uitgebroken. Agenten waren op een inbraakalarm afgegaan, eenmaal aangekomen bij het poolcentrum aan het Lorentzplein stelde ze een onderzoek in.

Rond half vier zagen ze rook uit het gebouw komen waarop ze direct de brandweer alarmeerde. Al vrij snel werd de brand opgeschaald naar middelbrand. Uit het pand kwam veel rook naar buiten.

De brandweer heeft het vuur geblust. Het is nog onbekend wat de oorzaak is geweest maar de politie gaat een onderzoek instellen of er mogelijk sprake van brandstichting is.

update: 09-07-2013

Badhoevedorp – Dinsdagochtend brak er brand uit bij een poolcentrum aan het Lorentzplein. Rond 03.30 uur kwam er een melding van een inbraakalarm. Ter plekke roken agenten een brandlucht en zagen zij rook uit het pand komen. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle.

Een kledingwinkel liep waterschade op door de brand. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en is op zoek naar getuigen. Heeft u op of in de omgeving van het Lorentzplein dinsdagochtend iets opvallends gezien? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn?

Neemt u dan contact op met de politie oop telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Fotografie: Michel van Bergen

Brand in poolcentrum aan het Lorentzplein in Badhoevedorp Brand in poolcentrum aan het Lorentzplein in Badhoevedorp Brand in poolcentrum aan het Lorentzplein in Badhoevedorp Brand in poolcentrum aan het Lorentzplein in Badhoevedorp Brand in poolcentrum aan het Lorentzplein in Badhoevedorp

Misschien vindt u dit ook interessant?