Badhoevedorp: Gewapende overval van de Vomar Badhoevedorp (2012)

Sloterweg Vomar 015Badhoevedorp, 15 mei – De Vomar aan de Sloterweg in Badhoevedorp is dinsdagavond omstreeks acht uur overvallen door twee gewapende mannen. Ze hebben het personeel en klanten bedreigd met steekwapens en gebruiken fysiek geweld.

Een ooggetuige heeft inderdaad gezien dat iemand in de ambulance behandeld werd. Deze dame is overigens niet door de ambulance vervoerd naar een ziekenhuis. De daders zijn gevlucht op een zwarte scooter en voor het laatst gezien op de Nieuwe Meerdijk in Badhoevedorp.

Een politiehelikopter cirkelde tijdens de zoektocht naar de daders boven Badhoevedorp. De forensische opsporen heeft de dadersporen in de winkel veilig gesteld. De politie heeft niet bekend gemaakt, of er iets is buit gemaakt.

Het Overvallenteam stelt een uitgebreid onderzoek in. Meerdere getuigen worden nog verhoord. Getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie maar die mogelijk wel meer informatie hebben die kan leiden tot aanhouding van de overvallers, worden verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam via 0900-8844.

Klik hier voor een omschrijving van de daders

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?