Hoofddorp – 8 jarig meisje gewond bij ongeval

Hoofddorp, 8 juli 2017 – Bij een ongeval in de Kees Verkerkstraat is zaterdag aan het einde van de ochtend een 8-jarig meisje gewond geraakt.

Het meisje op de fiets kwam in botsing met een personenwagen die van een parkeerterrein afkwam. Door een flinke heg zag de automobiliste het kindje op de fiets niet en zag het kindje de auto ook niet.

Een botsing op lage snelheid was het gevolg. Het kindje is nagekeken door een ambulancemedewerker die ter plaatse kwam op een ambulancemotor.

Omdat het noodzakelijk was, dat het meisje naar het ziekenhuis overgebracht werd is een “normale” ambulance gekomen om het slachtoffertje over te brengen.

Foto’s: Eric van Lieshout

https://twitter.com/POL_JDubbeldam/status/883633408802467840

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp – 8 jarig meisje gewond bij ongeval”

  1. viffer

    Op streetview te zien zijn het overal dezelfde haagjes, zou inderdaad zomaar kunnen dat de wegbeheerder eigenaar is van deze haagjes. Wellicht kan dan de wegbeheerder aansprakelijk gesteld worden aan dit ongeval en gemaand worden deze tijdig te snoeien.

    Neemt niet weg dat op veel andere plaatsen eenzelfde situatie zich voordoet waarbij de wegbeheerder niet de eigenaar is.

  2. Dudeson

    Als ik me niet vergis zijn de beukenhaagjes eigendom van de gemeente.
    De gemeente onderhoudt daarom ook deze beukenhaagjes, daar zijn normhoogtes voor.
    Ik vraag me alleen af of er bij het bepalen van de normhoogte rekening wordt gehouden met het verzakken van de straat. Hierdoor blijven de haagjes te hoog tov auto’s.

  3. viffer

    Schuttingen en heggen moeten tegenwoordig zo hoog mogelijk zijn, want “privacy”, Dat dat dan dit soort ongevallen tot gevolg kan hebben wordt niet over nagedacht.

Reacties zijn gesloten.