Abbenes: Ravage op A44 door ongeval

EvL_A44 (4)Abbenes, 14 december 2015 – Een bedrijfsbusje is maandagmiddag met hoge snelheid op de vangrail van de A44 gebotst. Het ongeval gebeurde nabij de afrit Abbenes in de richting van Leiden.

Wat er precies is voorgevallen is niet helemaal duidelijk, bij het ongeval was ook nog een personenwagen betrokken, die stond op de vluchtstrook ter hoogte van de afrit Sassenheim. Vermoedelijk heeft het busje de personenwagen geraakt en heeft hierdoor de macht over zijn stuur verloren en is met hoge snelheid in de vangrail geklapt.

De bestuurder hoefde na behandeling in de ambulance niet mee. Ongeveer 40 meter vangrail moet vervangen worden, dit zal in de loop van de avond gedaan worden. Het busje is afgevoerd door de bergingsdienst.

Door het ongeval was er nog maar één rijstrook beschikbaar, dit zorgde voor een flinke file richting Leiden.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_A44 (1) EvL_A44 (2) EvL_A44 (3) EvL_A44 (4) EvL_A44 (5) EvL_A44 (7) EvL_A44 (8) EvL_A44 (9) EvL_A44 (10)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Abbenes: Ravage op A44 door ongeval”

  1. viffer

    Ik denk niet dat de personenauto op de vluchtstrook stond Bert, of deze moet door de klap een afrit verder zijn geschoten (van Abbenes naar Sassenheim).

  2. Bert65

    @Jos,
    Ik weet niet waar je de onzin vandaan haalt. Waarschijnlijk is het busje op een voertuig geklapt, welke op de vluchtstrook stond. Daar heeft snelheid dus helemaal niets mee te makenMZ9T

  3. Jos barlag

    De snelheid op de A 44 is veel te hoog en 100 moet het max zijn

Reacties zijn gesloten.