Hoofddorp: Motoragent onderuit

vko lettenburgpad in toolenburg 017Hoofddorp, 4 december 2015 – Een motoragent is vrijdag aan het einde van de middag onderuit gegaan op het Lettenburgpad door natte bladeren. Tijdens zijn val botste hij tegen twee fietsers die ook onderuit gingen.

De twee fietsers zijn door ambulance medewerkers gecontroleerd, maar liepen gelukkig geen letsel op. De motoragent is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in onderzoek. De twee fietsers zijn door een politiebusje naar huis gebracht.

De agent was bezig met het donkere dagen offensief, agenten surveilleren extra onder andere tegen woning en auto-inbraken in de wijk.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel

EvL_Onderuit (1) EvL_Onderuit (2) EvL_Onderuit (3) EvL_Onderuit (4) vko lettenburgpad in toolenburg 001 vko lettenburgpad in toolenburg 017 vko lettenburgpad in toolenburg 022

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Motoragent onderuit”

  1. ellen

    Ik heb al vaker tegen zo’n motoragent gezegt dat ze niet op het fietspad horen te rijden.Maar ja dan krijg je een grote bek.Dus nu zeg ik eigen schuld dikke bult.

  2. Aan fotografen weer geen gebrek. Verder was De agent bezig met het donkere dagen offensief, agenten surveilleren extra onder andere tegen woning en auto-inbraken in de wijk. Of was de agent bezig met controleren of fietsers zonder licht? Dat is wat minder risicovol.

Reacties zijn gesloten.