Schiphol-Rijk: Brand op dak bedrijfsgebouw Boeingavenue

EvL_Boeingavenue (11)Schiphol-Rijk, 29 augustus – Op het dak van een bedrijfsverzamelgebouw aan het Boeingavenue heeft zaterdagmiddag een brand op het dak gewoed. De brandweer had de brand vrij snel opgeschaald naar “middelbrand” zodat er meerdere brandweervoertuigen ter plaatste konden komen.

De brandweer heeft met een hoogwerker de brand op het dak snel weten te blussen. Aan de voorzijde van het pand heeft de brandweer een raam ingeslagen om het pand te betreden. Aan de binnenkant van het pand woedde geen brand. Wel liep het pand aanzienlijke rook en waterschade op.

Volgens een woordvoerder van de brandweer ging het om kortsluiting in een elektrisch apparaat, vermoedelijk van de klimaatbeheersing. De brandweer heeft door snel handelen erger weten te voorkomen.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Boeingavenue (1) EvL_Boeingavenue (2) EvL_Boeingavenue (3) EvL_Boeingavenue (4) EvL_Boeingavenue (5) EvL_Boeingavenue (6) EvL_Boeingavenue (7) EvL_Boeingavenue (8) EvL_Boeingavenue (9) EvL_Boeingavenue (10) EvL_Boeingavenue (11) EvL_Boeingavenue (12)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?