Hoofddorp: Gewonde door kerende wagen op de N201

EvL_Rozenburgdreef (1)Hoofddorp, 16 augustus 2015 – De bestuurder van een personenwagen is zondagochtend gewond geraak bij een ongeval. Het ongeval gebeurde op de kruising Hoofddorpdreef (N201) met de afrit van de A4. Beide voertuigen reden op de N201 richting Rozenburg, de bestuurder van de personenwagen moest richting Schiphol en probeerde te keren, hierbij zag hij het bedrijfsbusje dat links van het reed, over het hoofd.

Een flinke aanrijding was het gevolg. In de personenwagen zaten in totaal drie personen, twee personen konden met een passant mee rijden naar Schiphol. De bestuurder is gecontroleerd in de toegesnelde ambulance en voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval waren diverse rijstroken afgesloten, twee automobilisten hebben een bekeuring gekregen, één omdat ze tegen het verkeer in reed om uit de wachtende rij auto te komen, de ander soort gelijk, maar deze deed het in z’n achteruit.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Rozenburgdreef (1) EvL_Rozenburgdreef (2) EvL_Rozenburgdreef (3) EvL_Rozenburgdreef (4) EvL_Rozenburgdreef (5) EvL_Rozenburgdreef (6) EvL_Rozenburgdreef (7) EvL_Rozenburgdreef (8) EvL_Rozenburgdreef (9) EvL_Rozenburgdreef (10)

Misschien vindt u dit ook interessant?