Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval

Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongevalNieuw-Vennep, 9 maart – Een motorrijder is maandagochtend geraakt bij een ongeval op de Noordelijke Randweg.

Het ongeval gebeurde toen de motorrijder aangereden werd door een automobilist die de motorrijder over het hoofd zag op de rotonde van de Spoorlaan / Noordelijke Randweg. Gelukkig ging het allemaal niet zo hard, maar de motorrijder kwam toch lelijk ten val. Na de nodige zorg in de ambulance is het slachtoffer voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer is opgeroepen om de gelekte vloeistoffen van de rotonde te verwijderen. Door het ongeval ontstond er een lange file op de Noordelijke Randweg omdat het verkeer mondjesmaat gebruik kon maken van de rotonde. De motor is door de bergingsdienst afgevoerd.

Vermoedelijk heeft de automobilist de motorrijder over het hoofd gezien door de laagstaande zon.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval Nieuw-Vennep: Motorrijder gewond bij ongeval

 

Misschien vindt u dit ook interessant?