Badhoevedorp: Sperwerstraat afgesloten na gaslekkage bij woning

Sperwerstraat tijdelijk afgesloten na gaslekkage voor woningBadhoevedorp – De Sperwerstraat in Badhoevedorp is donderdagmiddag tijdelijk afgesloten geweest door de politie. Rond half drie raakte werklui in de tuin van een woning een gasleiding waarna het gas hard uit de leiding spoot.

De mannen waren aan het graven omdat de afvoer naar het riool van de woning verstopt was geraakt. De grote boosdoener was een wortel van een boom die in de afvoer was gegroeid. De wortel was er eerder deze week al uitgehaald maar vandaag zou de afvoer weer worden gerepareerd totdat rond half drie de leiding werd geraakt.

Brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De straat werd door de politie afgezet terwijl de brandweer het lek tijdelijk dichtte. Medewerkers van Liander kwamen later in de middag aan en zullen het lek definitief dichten. De straat kon met een klein half uurtje weer worden vrijgegeven.

Fotografie: Michel van Bergen

Sperwerstraat tijdelijk afgesloten na gaslekkage voor woning Sperwerstraat tijdelijk afgesloten na gaslekkage voor woning Sperwerstraat tijdelijk afgesloten na gaslekkage voor woning Sperwerstraat tijdelijk afgesloten na gaslekkage voor woning Sperwerstraat tijdelijk afgesloten na gaslekkage voor woning

Misschien vindt u dit ook interessant?