Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm

Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de bermOude Meer, 29 januari – Een vrachtwagen is donderdagochtend door een windvlaag van de Fokkerweg geblazen. De chauffeur kwam uit de kant van de N201 en ging richting Schiphol-Oost toen hij ter hoogte van de KLM gebouwen door een windvlaag van de weg werd geblazen.

De vrachtwagen kwam na enkele tientalle meters in de berm tot stilstand. De vrachtwagen kwam helemaal vast te zitten in de zachte grond en kon er niet meer uitkomen op eigen kracht.

Een speciaal bergingsvoertuig voor vrachtwagens moest er aan te pas komen om de vrachtwagen uit de berm te trekken.

Fotografie: Eric van Lieshout

Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm Oude Meer: Vrachtwagen door windvlaag vast in de berm

Misschien vindt u dit ook interessant?