Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konnetlaantje

Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het KonneRijsenhout, 29 januari – Een bedrijfsbusje is donderdagochtend volledig uitgebrand op het Konnetlaantje. Het busje stond op het achterterrein van een garagebedrijf. De bestuurder had het busje gestart en was nog even naar binnen gegaan. Toen hij terug kwam, stond het busje, een geparkeerde aanhanger en de heg al in de brand.

Grote rookwolken waren er te zien in Rijsenhout, omdat de brandende wagen en aanhanger tussen de bedrijven stond, werd er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. De gealarmeerde brandweer heeft het busje en de aanhanger geblust, omliggende bedrijven hebben geen schade opgelopen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne Rijsenhout: Busje en aanhanger branden helemaal uit op het Konne

Misschien vindt u dit ook interessant?