Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de A4

Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op deHoofddorp, 25 januari – Een automobilist is zondagmiddag van de weg geraakt op de A4. De man reed met nog drie passagiers over de A4 richting Den Haag toen hij ter hoogte van het brugrestaurant de macht over zijn stuur verloor en op de rechtervangrail botste, vervolgens schoot het vier rijbanen over om tegen een andere wagen te botsten.

Beide wagens kwamen op de meest linker rijstrook tot stilstand. In de auto die geraakt werd, zat een gezin, met twee kleine kinderen.

Door een klein wonder raakte niemand uit beide wagens gewond. Voor de zekerheid zijn enkele personen gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

Beide wagens wagen zijn versleept, door het ongeval ontstond er een flinke file richting Den Haag op de A4. De twee linker rijstroken waren afgesloten

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de Hoofddorp: Auto ramt vangrail en botst tegen andere wagen op de

Misschien vindt u dit ook interessant?