Rozenburg: Auto belandt op z’n zijkant

Rozenburg: Auto belandt op z'n zijkantRozenburg-NH, 18 december – Een automobiliste is donderdagmiddag met de schrik vrijgekomen nadat zij met haar wagen op de zijkant terecht kwam. De bestuurster draaide vanaf de Kruisweg, de Rijkerstreek op is hier op de verhoogde rijbaan afscheiding geklapt, tegen een verkeerslicht aangebotst om vervolgens op de zijkant tot stilstand te komen.

De bestuurster is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar gelukkig liep de vrouw geen letsel op. Agenten hebben de wagen weer op vier wielen geduwd en in de berm gezet zodat het verkeer er weer langs kon. De bergingsdienst zal de wagen ophalen.

Gisteren ging er op de zelfde plek een scooter onderuit.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rozenburg: Auto belandt op z'n zijkant Rozenburg: Auto belandt op z'n zijkant Rozenburg: Auto belandt op z'n zijkant Rozenburg: Auto belandt op z'n zijkant Rozenburg: Auto belandt op z'n zijkant

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Rozenburg: Auto belandt op z’n zijkant”

  1. Moi

    @Bert65

    Inderdaad Bert, de bocht achter het NH waar diverse automobilisten in de sloot terecht kwamen is aangepast en daar voel je het verschil. Sindsdien ook niet meer gehoord dat daar iemand uit de bocht is ”gevlogen”.
    De 2 bochten onder de A4 door zijn inderdaad nog spekglad, rijd er dagelijks en als het geregend heeft voel je de auto zelfs met zeer lage snelheid nog glijden. Misschien een idee voor de wegbeheerder om in die bochtend dezelfde oplossing als in die andere bocht toe te passen?

  2. Bert65

    Tja, het wordt tijd dat de gemeente de stroefheid van het wegdek eens onder de loep neemt. Gisteren, na dit ongeval, meerdere auto’s weg zien glijden op het stuk tussen het NH Hotel en de Rijkerstreek.

Reacties zijn gesloten.