Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de Schipholweg

Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de SchipholwegBadhoevedorp, 11 december – Op de Schipholweg zijn donderdagochtend vier personenwagens op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Schiphol-Oost toen achterop komend verkeer niet door had, dat hun voorgangers stil stonden.

Een van de wagen heeft nog geprobeerd om uit te wijken, maar schampte de auto toch nog en kwam in de berm tot stilstand. Een wagen daarna klapte vol op de stilstaande wagens. Zowel de brandweer als de ambulance werden opgeroepen om te assisteren. De inzittenden van de wagens zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, gelukkig hoefde uiteindelijk niemand mee.

Drie van de vier wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval was de Schipholweg volledig afgesloten, ondertussen is de weg weer vrijgegeven.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de Schipholweg Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de Schipholweg Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de Schipholweg Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de Schipholweg Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de Schipholweg Badhoevedorp: Ongeval met 4 wagens op de Schipholweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?